zo'Rhumantic

Onze geschiedenis

Fabian is autodidact, nieuwsgierig en een levensgenieter in hart en nieren. Door zijn passie voor wijn, gedistilleerde dranken en gastronomie heeft hij een band ontwikkeld met lekker eten en drinken.

Zodra hij zijn eerste gearrangeerde rum proefde, was het duidelijk dat hij er een naar zijn evenbeeld wilde creëren. Met so'Rhumantic wilde hij Belgische en wereldse ingrediënten combineren om zijn afkomst te eren en tegelijk de rumcultuur in stand te houden.

Het resultaat van vergaderingen, werk, plezier en goede tijden, haar recepten zijn ontworpen om haar liefde voor "goede dingen" over te brengen.

Hoe worden de so'Rhumantic gearrangeerde rums gemaakt?

Wij halen onze uitzonderlijke grondstoffen rechtstreeks bij de producenten, meestal zonder tussenpersonen, hetzij via de markt van Rungis in Parijs, hetzij bij verschillende Belgische biologische landbouwers.

Zo bevat elk van onze flessen het verhaal van de mensen die betrokken zijn bij de creatie ervan, van de oogst van het suikerriet tot de pluk van het fruit en de kruiden.

Elke fles wordt eerst door ons schoongemaakt en daarna gevuld met onze geheime mix van witte agrarische rum van topkwaliteit.

Zodra we het fruit en de kruiden ontvangen, snijden we ze in stukken en doen we ze met de hand in elke fles, zodat de maceratie kan beginnen.

Zodra dit proces is voltooid, is een tweede handmatige reiniging nodig om de flessen te verzegelen, ze te etiketteren en ze enkele maanden in de kelder te laten rusten voordat ze klaar zijn voor consumptie.